30 november

Gudars, vilket väder!
Vill inget annat än att få sova när vädret är såhär. Pallrade mig iaf iväg till skolan imorse och kom hem för ett par timmar sedan, men inte fått så mycket gjort än. Helt slut!
Värk? mhm jo tack.

Blir nog sängen någon timma, innan det är dags att sätta igång med läxorna. Skulle faktist behöva handla lite också, men ah de tar ja sen eller imorgon. Nu, sängen.

byebye

27 november

Sitter uppe i soffan och äter frukost, känner mig lite si sådär. Kanske är en försylning som är på gång, är väl de tiderna nu. Ska snart hoppa in i en dusch och bege mig mot skolan går 13:00 till 14:30, allmänt ovärt kan jag känna men ska ju träffa Emilia efter så det piggar alltid upp!

Tips på vad jag kan köpa till pappa och älsk? någon?

Pepparkaks muffins

Såå goda blev dom! Pepparkaks muffins från Leilas bok (dock lyckas jag ju aldrig följa recepten men, ah grunden iaf) och sen hittade jag på en frosting av philadelphiaost, vit choklad, lingon och lite annat gott.. Och toppade med kokos.
Redan ätit upp 2 stycken och massa smet så mätt som attan.

Nu blir det till att åka hem till mamma och pappa för att bjuda lite=) Hoppas de passar dem i smaken!





byebye

26 november

Huvudvärken tar överhand.

Varit i skolan nu på morgonen och hunnit med en välbehövlig powernap, innan det var dags att skjutsa babe till jobbet, nu ska ja försöka mig på att baka lite. Pepparkaks muffins, för att skapa lite jul stämmning.

återkommer när de är klara =)

lägenheten


sovrummet


tv-rummet


blomstergrupp jag
gjort

25 November

Dagen började med en härlig, lugn och god frukost i soffan. Låter det inte underbart?
Men självklart lyckas jag alltid strula till något på morgonen så att stressen kommer krypande. Idag hade jag helt glömt av att jag inte skrivit ut mina 2 arbeten som skulle redovisas bara en timma senare. Så de var bara till att skutta in till älsklingen och ge han en hejdå puss och sedan springa ner till bilen.

Stoppljusen hade jag på min sida, visade grönt hela vägen in till skövde. Dock hade jag inte lika god tur med parkeringsplatser, fullt överallt. Så fick bli en fickparkering vilket inte är något som jag känner för att göra varje dag, men med lite trixande löste de sig fint.

Redovisade iaf arbetena och åkte sedan vidare och jobba 4 timmar. Efter det fick det bli stan och leta julklappar hittade 3 st, så kändes riktigt bra. Sen hem till mamma och pappa på lite kaffe , efter det vidare hem och börja fixa med adventsstjärnor och damma av lite. När jag står i en väldigt konstig ställning i sängen stäckande efter en förlängningssladd i garderoben som står ganska nära, ser jag en bil stanna och backa tillbaka. Skattar för mig själv när jag såg att de va pappa så sprang ner och fick lite godis :D Alltid uppskattat!

Så nu är iallafall stjärnorna uppe så ska bara damma lite till och sen ta tag i pluggandet.
Fullt upp skulle man kunna säga puuhh..

Skriver troligtvis imorgon..
byebye

Nystart

Efter att ha tagit det lugnt med bloggandet ett bra tag så kändes det skönt att få göra en om start.
Mycket har hänt och sitter åter igen i skolbänken, vilket känns bra på sitt sätt. Bra med en utbildning med redan skoltrött efter inte ens en hel termin.

Får se hur länge jag orkar pyssla med det här denna gång =)

bye bye ..

RSS 2.0