21 februari

Idag ska jag ta tag i pluggandet ordentligt, blivit väldigt slött de sista dagarna. Men träffar man inte ♥ mer än på helgerna så är det inte så kul att sitta och läsa hela tiden heller. Så ja det återstår väl att se om det blir någonting utav det idag med.

Måste försöka skotta fram bilen idag med eftersom det är jag som kör imorgon och ja som bilden i inlägget innan visar så lär det nog ta en liten stund.

Nu åter till studandet...

Hitta liten bil



Mycket man ser av pärlan...

Solsken

Tänk vad skönt om solen skulle skina och det kunde börja grönska ute, kanske lite fågelkvitter och en promenad iklädd en tjock tröja. Bara slippa en tjocka vinterjackan och kunna få se lite gräs på marken, som man inte sett på flera månader. Det är verkligen helt sjukt hur mycket jag längtar.
I butikerna finns det nu så mycket fina vårkläder och ute är det närmare 10 minus och säkert över en halvmeter snö.



Hittade en sida där man verkligen kunde hitta massa snyggt och inspereras av olika kläder. Klippte ihop två kollage som jag mer än gärna skulle vilja ha nu i vår. Här






19 februari

Precis kommit hem från ett studiebesök, så mysig personal och ett väldigt bra arbetssätt. Fast det var precis på gränsen att vi åkte dit, min bil är totalt insnöad med vallar runt om och Linda hade även hon svårt att komma ut. Men efter många om och men så kom vi iväg iaf.

Nu sitter jag ivanlig ordning i soffan med kaffet bredvid mig och lite naturgodis som blev över från igår. Så skönt att ta det lite lugnt, men snart dags att dyka ner i skolböckerna igen, 2 prov och en inlämning i nästa vecka..

Snöoväder

Kom hem för en liten stund sedan efter att ha kikat på bion, enormt skit väder. Snöar och yrar och är bara allmänt jävligt. Lyckades till och med köra fast 2 gånger på vägen hem, säker 1 dm snö på vägarna, sanslöst.  Filmen hade jag verkligen inte räknat med att den skulle vara något speciellt men jag gillade den verkligen. Dock så hade jag velat ha ett annat slut, nyfiken som jag är så vill jag ju veta vad som hände med alla.

Brukar normalt sett vara helt slut vid den här tiden på dygnet men efter att ha tryckt i mig massa naturgodis och vanligt godis så har jag väl världens sockerkick nu.





18 februari

Snart dags för att åka in till skolan och skriva prov. Ingenting motiverade och huvudet spränger fortfarande, så positiv jag vet. Just nu önskar jag verkligen att jag hade läst betydligt mer inför provet.
Igår var jag ju inne och besiktiga bilen, fick en anmärkning på frambromsarna men annars sa han att bilen rullar många år till. Härligt att höra men börjar bli lite sugen på något nytt, vet inte riktigt vad än bara, men förnyelse är ju aldrig fel :)

Efter besiktningen åkte ja vidare till stan och hittade mig ett linne och en randig topp, kanske lägger upp bilder senare.

Ikväll blir det iaf bio, dock inte med ♥ men kommer nog bli toppen bra ändå. Ska se filmen snabba cash, någon som har sett? var den ok?


Kuddar

Har bra länge velat ha ett par kuddar på indiska men har aldrig kommit mig för att köpa dem. Men igår hade mamma varit inne i stan och sett att det bara fanns 2 kuddar kvar, så söt som hon är köper hon dom till mig. Har inte gjort plats för dem i soffan än, då jag nu i vinter har haft lila för ett lite varmare intryck. Men så snart snön försvinner kommer de upp. Grönt känns så frächt på vår och sommar =)


Bild tagen från indiska..

17 februari

Gick upp för ca 30 minuter sedan och har precis ätit lite frukost, så skönt med hemstudier så man kan ta allt i lite lugnare tempo. Har sedan i måndags eftermiddag haft en sån extrem huvudvärk och den har inte gett med sig än. Har suttit med nerdragna persienner och släckt överallt för att få det så mörkt som möjligt eftersom ljuset gör det hela ännu värre.

Idag ska jag:
○ Besiktiga bilen
○ Promenixa
○ Bli bjuden på mat hemma hos mamma och pappa
○ Plugga
○ och förhoppningsvis träffa Emilia :)

14 februari

Sitter nyvaken hemma hos mamma och pappa. På tok för mycket folk i lägenheten igår för att kunna krypa ner och sova med värk och dant. Så slutade med att jag somnade gott i min gamla säng i mitt gamla rum :)

Idag blir det nog till att fortsätta plugga om det här provet ska gå vägen! Veckan därpå har vi 2 prov och jag känner redan nu hur jag bävar för att plugga inför dem.

Ska nog ta och dra mig hemåt nu, undrar om lägenheten är fri från ölburkar och ren i övrigt? Kanske en bukett med rosor och en god frukost på bordet? Nja tror inte detta men så gött vore de :)


Ha en mysig alla hjärtans dag nu :)

13 februari

Fredagar måste ändå vara de bästa dagarna, iaf för mig. Efter att inte ha träffat ♥ på hela veckan, så blir fredagen extra speciell. God mat som igår fick bli lasagne, godis och chips i oändliget och bara få unna sig att ta det lugnt. Så härligt, hade mer än gärna velat ha fredag varje dag.

Har precis varit ute och gått en sväng i snön, och nu ätit lite frukost. Snart ska jag dra mig och hämta ♥ på träningen och sen ta tag i pluggandet.


Hall..

Sugen på att shoppa lite till hallen, för nu ser den verkligen för tråkig ut!


2 taklampor



En vit hatthylla och skohylla




Förhoppningsvis blir det en snygg byrå inom kort.




Och denna dörrmattan har jag velat ha länge nu
är väl bara till att ta tag i och köpa den.

Egentid :)

Såå nära på att de skulle bli en väldans smäll idag.
Kom körandes i stan och innan jag han reagera, kom den en bil från höger i en jävla fart rent ut sagt (var inte höger regeln) så klasskamraten som satt brevid blev ju såklart bra rädd. Att folk inte kan se sig för, irriterar mig bra mycket på sånt.

Provet kändes ok så hoppas iaf på ett godkänt, kan inte begära mer efter att ha läst så lite som jag hade gjort. Efter provet satte vi oss på gräddhyllan och gottade oss med kaffe och kaka, underbart gott var det. När jag väl kommit hem åkte jag och köpte en alla♥s dag present till mitt hjärta, får hoppas att det uppskattas.
Köpte även med en påse naturgodis och koka lite kaffe för att sedan bara gosa ner mig i soffan och njuta. Kände att jag var värd det efter provet.


Nu ska jag fortsätta njuta av en pluggfri kväll..

11 februari

Provdags, känns verkligen inte som jag tränat tillräcligt denna gången. Usch vill bara få krypa ner igen och sova någon/några timmar till.

Dags att göra sig iordning innan man beger sig..

10 februari

Tiden rullar på och den största tiden pluggar jag eller går i skolan. Hemstudierdag idag, så skönt att få en liten sovmorgon och få plugga hemma vissa dagar.

Snart ska jag bege mig ut på promenad med Emilia som bor här brevid, och sen är det bara till att ta tag i provet om hjärtat..


RSS 2.0