20 april

Slänger i mig lite lunch nu innan jag ska åka iväg till skolan. Har föreläsning idag, Lars Mullback som kommer tror att det kommer att bli mycket intressant! Direkt efter det så är det praktik som gäller..

Så dags att skynda sig!


Lägenheten

Rensat ur garderober här hemma, så var iväg på miljöstation och slängde otroligt mycket skit som vi inte använder, täcken, kuddar, påslakarn, handukar m.m. Riktigt skönt att bli av med!

Sen åkte jag och mamma iväg och kikade i butiken förr och nu, hittade självklar lite smått som jag köpte på mig!
En tavla/klämma grej där man kan sätta fast lappar, Älskling kan du.. så sätter man en lapp där jag just förtillfället satt ett hängande hjärta! Otroligt söt! Inte sant?

Sen en kaffefilter hållare som jag trätt ett band runt och knytit en rosett :)




Passade även på att knäppa lite andra kort på mitt hem :)


17 April

Dagarna bara rullar på och nu är det bara en enda vecka kvar på praktiken. Trivs så otroligt bra så vill inte därifrån, hoppas verkligen att man kan få jobba lite extra där sen. Har även skickat en notis till skolan om att få byta inriktning, tidigare har jag valt sjukvård men är mer inne på funktionshinder/utvecklingsstörning eller psykiatri. Hoppas livet kan ta en ny vändning med jobb och inkomst!

Snart kommer ♥ hem efter att ha spelat fotboll så snart dags att sätta igång med maten. Blir fajitas kycklingfärs med grönsaker och tortillabröd. Underbart gott!



RSS 2.0