27 Maj

Återigen i soffan med en kopp kaffe och väntar på att åka till skolan. Hittade en länk på blogg.se från förkväll.

Blev helt ställd, den lilla flicka, önskar att jag kunde få halva hennes garderob (i min storlek då) Shit! Länk


Ne måste ta och klä på mig något nu, tajts och en lång tröja.. Haha är väl så omode som går.. ;)



Byebye

26 maj

Dags för skola igen, helt sinnes vad trött jag är på´t! Vill ha helg nu... :)


25 Maj

Snart in till skolan för rullstolsrace :) Vi ska testa hur bra anpassat det är för rullstolsbundna på stan. Kan bli intressant! Nu har jag precis varit ute på en gå och spring stund, börjar sakta men säkert öka konditionen men snabbt går det inte och lederna tar stryk som *** men jag ska klara det!

Nu till håret som de flesta verkar nyfikna på, inte de bästa bilderna men alltid något..



22 Maj

Håret känns fort ok, men ovant, bra ovant! Och snart blir det ännu kortare, 2 cm till iaf sa han igår shit! Men får hoppas att det blir bra, de växer ju ut annars...

Sitter och äter lite frukost, ska snart göra mig iordning för att åka. Får skjuts in, rena lyxen när man annars alltid får köra själv. Nu ska jag dricka upp kaffet så uppdaterar jag troligtvis senare med en bild...

Byebye

uppdatering

Håret rök en bra bit idag och kortare blir det imorgon, ont i magen så nervös är jag!! Men känns mycket bra hittills:)

21 Maj

Har redan hunnit med en hel del, varit inne i skövde på möte om sommarjobbet, tror det kommer bli super. Sen handlat på willys och eftersom inte allt fanns som jag ville ha så drog jag vidare till Maxi. Tillbaka till tibro och fixa frukost till mig och ♥. Efter frukosten sa de stopp och nu har jag bara suttit här ett antal timmar.

Ska iaf snart ta tag i maten som blir någon kycklingröra med pasta. Sen städa av lite snabbt, förhoppningsvis en liten promenad, kika på ♥s match och diskutera frisyren med Maries bror (han som ska klippa). Shit det kommer verkligen åka av en bra bit av mitt hår..

Knäppte lite kort hos mamma och pappa igår (allmänt ovärt kort, tidsfördriv;)...)


18 Maj

På lördag ryker håret, eller gör det? Gach är såå nervös, vågar jag?

Maries bror som klipper och duktig är han men ne är verkligen så nervös, håret har ju blivit så långt nu!


Hjälp mig någon?

16 Maj

Hockey, pizza och cola.. Nam nam :)


11 Maj

Stelheten tar överhand, saker som i vanliga fall tar 10 min har idag tagit flera timmar. Hoppas de ger med sig tills kl halv 2 då jag har muntlig redovisning. Vill verkligen inte komma efter med den, blir såå stressad av sånt. Så kämpa!

Nog om det och till nått roligt, blir troligtvis korthårig inom kort! Pirrar bra imagen, hur ska detta gå? Mitt långa hår, jag utan mitt långa hår det blir.... ovant! :)



Nu blir det till att kämpa sig ut till köket och hämta en till kopp kaffe..




byebye

10 Maj

Allt rullar på precis som vanligt, i ett snabbt tempo. Inlämningar, samtal, prov och en massa fix och don allt på samma gång. Hinner knappt med mig själv, men i helgen har jag och ♥ varit i gbg med Emilia och Mackan. Var så otroligt bra, skönt att bara få komma ifrån allt för en liten stund.

Idag har jag..
  • Pluggat
  • Träffat syster
  • Fikat
  • Promenerat
  • Träffat Emilia
  • Lagat mat
  • Varit hos mamma och pappa
  • m.m...
Så blivit en hel del, även löst det så gott jag kan med sommarjobb också. Otroligt skönt att jag får här i Tibro på ett ställe där jag trivs så otroligt bra!

Var ute en sväng och gick med Emilia och vovvsan förut med, mycket prat och mys. Blev även lite bilder...




RSS 2.0