29 januari

Hemma från skolan och nu är det helg! så otroligt skönt.

Ska snart bege mig mot stan igen (köpa kaffebryggare)



byebye

27 Januari

Helt slut efter dessa dagar.
Igår: Slutade skolan lite tidigare så var hemma runt halv 4, slängde i mig lite mat och sprang ut i bilen igen för att lämna den hos mamma och pappa. Klockan 16:20 blev jag upphämtad för att bowla. Hem till mamma och pappa igen och fort hem till lägenheten. Hemma runt halv 9 och somnade halv 10 av utmattning.

Idag har det knappast varit bättre, fullt upp hela tiden!

Pappa åkte iaf iväg med bilen till bilverkstaden idag så troligtvis är problemet löst tills imorgon. Saknar allt min lilla pärla :) Dock blir jag en 1000 lapp fattigare.
Så imorgon ska jag hämta bilen och förhoppningsvis hinna med lite plugg innan jag stupar i säng.

Saknar mitt ♥ bra mycket nu! Inte pratat med honom sen i söndags så längtar såå mycket tills fredag nu!


Natti..

24 Januari

Hade en heldag hemma hos mamma och pappa igår. Mat serverad, kaffe stup ikvarten och massa mys. Alltid lika mysigt att komma hem. Kvällen slutade dock inte som jag hade velat, pappa kollde på bilen och ansåg att det inte var något fel så det var inga problem att ta den hem. Åkte hem utan några problem och lite senare efter det startade den också som ingenting, åkte iväg och vips så gick den inte att gasa. Luktade bajs och ah fyy inte roligt alls.

Så nu är jag billös igen! =(



22 Januari

Kvällen slutade bra då pappa kom och hämtade mig. Blev semla, naturgodis, kaffe och massa skratt. Kvällen kunde inte bli så mycket bättre :)
Men återigen så sitter jag här och försöker få stopp på mitt kaffe sug med en kopp te, dock fungerar det inte så bra som jag hade velat. Men finns inte så mycket att göra åt det.

Ikväll blir den 20års kalas, tror det kommer blir toppen bra. Ne om man skulle försöka dricka upp tet och sen hoppa in i en dusch..


Bye ♥

Knäckt är bara förnamnet

Bilen är sönder och står hemma hos mamma och pappa. Kaffekokaren är sönder och beroende som jag är spränger mitt huvud just nu. Det är verkligen saker som inte får gå sönder!

Ska ta och få ut min agression på damsugaren sen gå och köpa alvedon.

Bye

21 Januari

Klockan är nu över tolv och inte långt kvar tills hjärtat kommer.

Varit inne i stan några gånger och kikat på en lampa, men inte vetat om jag skulle köpa den. Priset var det verkligen inte något fel på så efter 3:e gången jag var där och klämde och kände så gav jag med mig.
Har fortfarande inte ångrat mig utan är super nöjd med den, och vilket ljus.
Så skönt med något ljust i fönstret nu när stjärnan åkte tillbaka in i garderoben.


Här är den, matchar även fint till ljusstakarna på tvbänken.


Väntan..

Sitter och väntar på att Iaz ska komma hem från jobbet, börjar bli bra trött men det är ju enda stunden på dagen vi träffas och eftersom jag är ledig imorgon så är det bara att hålla sig vaken.

Lagde något så gott idag!
Pasta i ugnssäkerform med kycklingfärs, zuccini,vattenkastanjer,bambuskott m.m. Sen hällde jag över en ostsås. Blev gudomligt gott. Recept kanske kommer (så jag ska komma ihåg vad jag hade i och hur jag gjort).



Bye ♥

20 Januari

Sov ca 4 timmar inatt så var bra trött när jag skulle ge mig iväg till skolan. Som tur va så hade vi bara betygssamtal vilket tog ungefär 45 min, efter det var det bara att åka hem igen. Svänge förbi ica och handlade lite sen kröp jag ner och somnade bra skönt för vaknade inte upp förens en halvtimme sedan.

Idag ska jag:
Skjutsa iaz
köpa present till Emilia
Hem med mammas bil (min bil är sönder)
Dammsuga
Och hämta ut en paket


bye♥

19 Januari

Tiden bara rusar förbi och har snart klarat mig igenom en termin i skolan. Eftersom höstterminen går in några veckor på detta år så börjar inte vårterminen försen nästa vecka. Så i lördags var jag inne och shoppade lite nya block, pennor och mappar så att jag ska vara redo. Beställde även sista boken i helgen så hoppas verkligen att den kommer nu i slutet på veckan.

Btw är det någon som är intresserad av "bas"- böckerna? Bara att höra av sig isf.

Imorgon är det dags för betygsbedömning i psykologi och etik, så kanske dags att ta och krypa ner ska ju upp igen om  6 timmar.


Natti ♥

Nyår..

En så otroligt lyckad kväll!


1 januari

Får önska er en god fortsättning!

RSS 2.0